Afrika biedt talloze groeimogelijkheden. Founding Language helpt uw online en offline documentatie in lokale talen aan te bieden. Om relaties te bouwen en resultaat te bereiken.

Afrika


Afrika maakt het afgelopen decennium een ongekende groei door. Naast grootmacht Zuid-Afrika rijden er metro’s in Ethiopië, is er olie in Nigeria en zijn er nog veel meer parels. Opereert uw bedrijf op dit continent? Dan wint u veel goodwill door uw informatie in lokale talen te publiceren. Founding Language vertaalt en lokaliseert uw zakelijke teksten in elke mogelijke taal.

Naast taalkundige interpretaties zijn culturele factoren daarbij van groot belang. Onze taal-, vak- en marktexperts weten met welke gevoeligheden rekening te houden en hoe uw terminologie juist overkomt. Zo bereiken wij voor offertes, websites, projectstukken, procedures en elk ander document, een optimale indruk bij uw lokale doelgroep. Founding Language draagt dus bedrijfsbreed bij aan uw succes in Afrika, op maat voor elke expertise.


Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.