Gestructureerde oplossingen leveren meer op dan reactiviteit. Het Founding Language Assessment biedt de scherpe inzichten die de structuur in uw internationale communicatie versterken.

Assessment


Het lokaliseren van documentatie zorgt voor betere aansluiting bij uw internationale doelgroep. Een integrale aanpak biedt een hoger rendement, maar daarvoor zijn inzichten nodig. Welk document draagt waar op welke wijze bij? Wat is er al en wat moet er nog gebeuren? Het Founding Language Assessment biedt hiervoor een duidelijke nulmeting en inventarisatie.

Dit assessment verzamelt input van diverse afdelingen in uw organisatie. Elke afdeling communiceert over eigen materie en om diverse redenen met veel partijen. In een persoonlijk gesprek, met een vragenlijst die op de relevante afdeling en tot op documentniveau is afgestemd, leveren uw mensen de input die leidt tot een breed draagvlak en bedrijfsbrede inzichten.

Het resultaat? U ontvangt een complete analyse en concreet plan dat uw internationale communicatie beheersbaar maakt, op korte én lange termijn. Vaak is het assessment de vervolgstap na een kosteloos pilottraject.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.