In de eeuw van Azië zijn de kansen op dit continent net zo groot als de cultuurverschillen. Founding Language helpt u hier te overtuigen, door uw zakelijke teksten in de juiste taal en toon te presenteren.

Azië


In India, China en Zuid-Oost Azië wonen meer mensen dan in de rest van de wereld bij elkaar. Tel reuzen als Japan en Zuid-Korea daarbij op, en iedereen begrijpt waarom u zich op Azië richt. Het bereiken van uw doelen vereist aanpassing aan de volstrekt andere culturen en sociale kaders. Alles dat hierbij in tekst wordt uitgedrukt, verzorgt Founding Language voor u.

Voor ondernemingen die actief zijn in Azië, vertalen en lokaliseren wij zakelijke teksten met een bewezen methodiek in de juiste taal, cultuur en context. Onze lokale taal-, vak- en marktexperts spelen slim in op wat zakelijk werkt in deze landen, zodat uw informatie een optimale impact heeft. Zo dragen wij bij aan uw groei in Azië, voor elke expertise in uw bedrijf.


Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.