Onder tijdsdruk worden grote projecten via uitgebreide procedures aanbesteed. Publicaties en inschrijvingen in andere landen, levert Founding Language in de juiste taal, toon en termen bij u aan.

Aanbestedingen


Meedoen aan aanbestedingen betekent grote belangen, strakke deadlines en uitgebreide eisen. Omdat schriftelijke procedures amper ruimte bieden voor persoonlijke overtuiging, moet u op papier de allerbeste indruk maken. Vereist uw internationale aanbesteding het lezen of indienen van stukken in een andere taal? Dan zorgen de vertalingen en lokalisaties van Founding Language ervoor dat al uw inschrijvingen inhoudelijk én overtuigend maximale punten scoren.

Veel gerenommeerde organisaties vertrouwen daarom op de ervaring die onze tenderspecialisten op meerdere continenten hebben met complexe procedures. Met de juiste kennis van uw lokale markt en de culturele kaders, gewoontes en beleefdheden van de mensen die uw inschrijving lezen, zorgen zij in elke taal voor een ideale impact van uw stukken.

Bent u benieuwd hoe de ondersteuning van Founding Language uw gunningskansen voor internationale aanbestedingen laat stijgen? Test onze bewezen methodiek dan zelf eens, door voor uw afdeling of bureau een vrijblijvende pilot in te plannen.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.