Voldoen aan alle wet- en regelgeving in internationale omgevingen is complex en belangrijk. Founding Language helpt u om ook in andere landen en talen volstrekt duidelijk te communiceren.

Compliance


Als Compliance-verantwoordelijke zorgt u dat wordt voldaan aan alle wet- en regelgeving in elk land waar uw bedrijf actief is. Communiceren in meerdere talen is inherent aan de internationale omgeving waarin u werkt. Om de gewenste resultaten te bereiken is het noodzakelijk dat alle medewerkers uw beleid begrijpen, zonder ruis op de lijn. Hoe stelt u zeker dat uw boodschap in elke taal goed bij de lezer overkomt? De Compliance Experts van Founding Language helpen u daarbij.

Uiteenlopende internationale bedrijven vertrouwen op ons om hun compliance documentatie voor hen te vertalen en lokaliseren. Onze vakkundige mensen zorgen niet alleen voor een feilloze kennisoverdracht in andere talen, maar zijn ook een klankbord voor u die kritisch meekijken naar de brondocumentatie. Vrijwel altijd weten wij die ene multi-interpretabele zin te vinden, en dragen wij zo bij aan optimale producties in uw eigen taal, en andere talen.

Wilt u uw compliance-verantwoordelijkheden in een internationale context zowel eenvoudiger als doeltreffender maken? Neem contact op met de experts bij Founding Language, of test onze bewezen kunde kosteloos met een vrijblijvende pilot.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.