Bedrijfsbreed groeien en verbeteren, dat is als directeur uw rol en roeping. Oplossingen met veel effect en weinig moeite zijn daarvoor ideaal maar zeldzaam. Wij hebben er een voor u.

Directie


Als directeur spant u zich continu in om de bedrijfsbrede prestaties te verbeteren. Een ideale oplossing is eenvoudig en tegen beperkte kosten te implementeren, waarna deze zich direct fors terugbetaalt. Doet uw onderneming internationaal zaken? Dan biedt Founding Language exact zo’n oplossing.

De internationale markt biedt enorme kansen, maar is complex door de volstrekt andere taal, cultuur en referentiekaders van uw doelgroepen. De informatievoorziening is vaak niet ideaal op hen afgestemd, wat afbreuk doet aan de beeldvorming en het vertrouwen. Wij verbeteren uw internationale communicatie over de gehele linie, met meer opdrachten en soepelere uitvoer als gevolg.

Founding Language bereikt dit met een unieke aanpak per afdeling, die immers om diverse redenen communiceren met ‘het buitenland’. Onze experts in internationale handel begrijpen uw business, terwijl onze inhoudelijk onderlegde vertalers en copywriters uw boodschap perfect overbrengen op de lokale lezer. Dat maakt ál het verschil in uw internationale succes.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.