Getallen zijn in vrijwel elke taal hetzelfde, de woorden die de context bieden niet. Om woorden in elke taal net zo betrouwbaar te maken als uw cijfers, rekent u op Founding Language.

Financiën


Of u nu oplossingen implementeert in Duitsland of projecten uitvoert in Saudi-Arabië, getallen zijn vrijwel altijd onderdeel van grensoverschrijdend werken. Om te voldoen aan lokale financiële regelgeving, of om financiële informatie te delen, staat Founding Language u bij om alle informatie omtrent deze getallen op hoog niveau te vertalen en lokaliseren.

Hiervoor staan onze vertalers, copywriters en financieel experts in ruim 40 landen voor u klaar. Afhankelijk van uw specifieke opdracht, selecteert uw persoonlijk adviseur het ideale team om de relevante tekst perfect te doen aansluiten op de lokale handelscultuur. Zo wordt uw financiële informatie goed overgedragen en geïnterpreteerd, waar ter wereld u ook zaken doet.

Hebt u te maken met voorgenomen bedrijfsovernames, beursgevoelige informatie, salarisinformatie of andere zaken die de buitenwereld (nog) niet mag weten? Dan garandeert Founding Language strikte vertrouwelijkheid. Benieuwd hoe wij financiële experts ontzorgen in hun vertaalbehoefte? Met een kosteloos pilotproject kunt u dit zelf ervaren.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.