Gasten die zich welkom voelen, geven meer uit, schrijven betere recensies en komen sneller terug. Founding Language helpt u om uw internationale gasten, nog beter te ontvangen.

Hospitality


Een optimale ervaring voor uw gasten die zich welkom voelen, daarom draait het in de hospitality. Gasten uit het buitenland wilt u helpen om zich thuis te voelen. Door uw geschreven materialen aan te bieden in hun eigen taal, geeft u hen de grip die zo fijn is om in een ander land te hebben. Founding Language vertaalt en lokaliseert deze informatie voor u.

Bedrijven in de Nederlandse hospitality die buitenlandse gasten ontvangen, doen regelmatig een beroep op ons. Wij vertalen en lokaliseren menukaarten, hotelinformatie, websites en bezoekersgidsen in de taal van uw gasten. Dit draagt bij aan het comfort van de gast, en zo aan hun uitgaven en evaluaties van uw onderneming.

Om dit te bereiken, hebben wij in ruim 40 landen taal-, vak- en marktexperts die de bevolking kennen. Zij weten precies hoe bepaalde zaken tot in de kleinste nuances uit te drukken, om zo een ideale impact te bereiken op uw gasten. U weet dat investeren in gastvrijheid zich altijd terugbetaalt, de experts bij Founding Language nemen u dit uit handen.

Haalt u tot 75 medewerkers voordeel uit Language MKB? Of maakt u als grotere organisatie kennis met een kosteloze pilot?


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.