IT-systemen die in diverse talen zijn geschreven, moeten met elkaar verbonden worden om te functioneren. Mensen die andere talen spreken, verbindt Founding Language met elkaar.

IT


Houdt u zich in uw bedrijf dagelijks bezig met IT? Dan kunt u om veel redenen documenten of content nodig hebben in een andere taal. Een handleiding voor een Amerikaanse klant, processen voor gebruikers in Duitsland, of content in het Mandarijn of Braziliaans voor welk platform dan ook. Voor al die zaken ontzorgt Founding Language u volledig.

Het doel is helder: er is aandacht besteed aan belangrijke informatie die anderen goed moeten begrijpen. Om de boodschap ook in andere talen duidelijk over te brengen is een accurate vertaling nodig die prettig leest, waarin ook is geanticipeerd op culturele verschillen om misinterpretatie te voorkomen. Founding Language heeft in ruim 40 landen de IT-marktexperts, vertalers en lokale copywriters die dit voor u verzorgen.

Heeft u ad hoc documentatie of content in andere talen nodig? Of is dit een structurele taak in uw organisatie? Neem contact met ons op voor een prijsopgave, levertijden, of een vrijblijvende pilot waarmee u onze IT-expertise in elke mogelijke taal kosteloos leert kennen.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.