De enige manier om wet- en regelgeving nog complexer te maken is een internationaal kader. De slimme oplossingen van Founding Language bewaken uw belangen ook buiten de landsgrenzen.

Juridisch


Juridische documenten zoals voorwaarden, contracten en procedurele stukken vertegenwoordigen kritieke belangen voor uw onderneming. Als het mis gaat zijn de gevolgen immers groot. Daarom moet elke letter en interpretatie ook in het buitenland correct zijn. Founding Language zorgt ervoor dat uw juridische informatie ook in andere talen, correct en sluitend blijft.

Met ons team van taal-, vak- en marktexperts, en interne en externe juridische expertise, staan wij u in ruim 40 landen bij om uw juridische documenten in elke taal te vertalen en lokaliseren. Met onze kennis van lokale handelskaders, valkuilen en kansen, dragen wij bij aan het beperken van de kans op juridische escalatie, om uw wereldwijde rechtspositie te versterken.

Zo laten wij wet- en regelgeving voor u werken, terwijl u zich onbezorgd inzet voor het internationale succes van uw bedrijf, waar dan ook ter wereld. Eenvoudig kennismaken met onze expertise? Vraag dan vandaag uw pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.