Goede marketing maximaliseert de waarde van uw merk bij uw klantenkring en stakeholders. Met Founding Language bent u in het internationale speelveld net zo effectief als in Nederland.

Marketing


Als marketingexpert wilt u dat uw boodschap ook in het internationale speelveld maximaal effect heeft. De online en offline middelen die u daarvoor inzet hebt u al voorhanden. De uitdaging is: Hoe stemt u de informatie zo af, dat u ook in andere talen en handelsculturen een optimale impact hebt op uw buitenlandse klantenkring en stakeholders?

Founding Language biedt daarop een integraal antwoord. Ons team van experts met internationale handelservaring en taalkundig én inhoudelijk excellerende vertalers, copywriters en marktexperts in ruim 40 landen ontzorgt u volledig. Van website tot magazine, interpreteren en lokaliseren wij uw boodschap en imago, om deze tot in de kleinste nuance over te brengen bij uw wereldwijde doelgroepen en zo bij te dragen aan uw internationale succes.

Het resultaat? Uw boodschap komt exact over zoals u dat heeft bedoeld, in welke taal dan ook, waar dan ook ter wereld. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Met een kosteloze pilot ervaart u onze waarde in uw praktijk.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.