Personeelszaken worden beheerst door de belangrijke persoonlijke factor, maar ook door veel papierwerk. Internationaal kan dat nog weleens lastig zijn. Founding Language lost dit voor u op.

Personeelszaken


Als personeelsfunctionaris laat u het Human Capital van uw bedrijf optimaal renderen. Daarbij komen ook veel documenten kijken. Internationale projecten zijn prestigieus voor uw organisatie, maar brengen voor u nieuwe situaties en extra werklast met zich mee. Hoe zorgt u voor goede informatievoorziening aan medewerkers en instanties, als sprake is van een andere taal, cultuur en regelgeving?

Onze marktexperts, inhoudelijk onderlegde vertalers en lokale copywriters helpen u hierbij. Wij lokaliseren uw documenten in de taal en culturele standaard van het land waarin u werkt. Zo overtuigt u lokale instanties eenvoudiger dat u zich aan de regels houdt, terwijl buitenlandse medewerkers uw beleid goed begrijpen en beter in uw organisatie integreren.

De wereldwijde hands-on ervaring in personeelszaken van Founding Language biedt u dus eenvoud, grip, beheersbaarheid en efficiëntie, structureel en ad hoc, voor al uw documenten.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.