Processen geven structuur aan uw bedrijfsvoering. Juist internationaal is deze grip essentieel voor goede resultaten. Founding Language helpt uw processen in elke taal te publiceren.

Procesbeheer


Processen zijn de ruggengraat van uw bedrijf, want zonder deze rode draad kan niemand structureel werken en verbeteren. Werkt uw onderneming internationaal? Dan is het voor projecten, contracten of de dagelijkse bedrijfsvoering nodig om uw processen ook in andere talen te publiceren. Founding Language verzorgt dit voor u.

De mensen waarmee uw bedrijf samenwerkt in het buitenland, moeten ook in andere talen feilloos kennis kunnen nemen van uw processen. Onze vertalers, copywriters, vak- en marktexperts in ruim 40 landen, bieden hiervoor de linguïstische en inhoudelijke expertise. Voor zowel de bulk als latere revisies, wordt u op dit vlak zo volledig ontzorgd.

Afhankelijk van uw behoefte vertalen en lokaliseren wij individuele stukken zodat zij lokaal optimaal begrepen worden, of beheren wij zelfs uw internationale proceshandboek. Zo dragen wij proactief bij aan het bewaken van de consistente kwaliteit waar uw bedrijf voor staat, en daarmee aan uw internationale groei.

Kennismaken met de waarde die Founding Language ook voor uw bedrijf kan hebben? Vraag dan nu uw kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.