Uw secretariaat moet allerlei onderwerpen soepel laten verlopen. Eén daarvan kan alvast van uw lijstje af: Founding Language ontzorgt u volledig voor tekstuele communicatie in andere talen.

Secretariaat


Het secretariaat is een centrale spil in elk internationaal opererend bedrijf. Collega’s van verschillende afdelingen doen ook een beroep op u als zij documenten in andere talen nodig hebben. Dan moet u kunnen rekenen op een partij die, ook als het hectisch is, net als u snel schakelt en precisiewerk levert. Founding Language ontzorgt hierin volledig.

Onze dienstverlening is erop gericht om elk expertisevlak in uw bedrijf op maat te bedienen. U kunt dus voor elke tekstsoort, taal en expertise bij ons terecht, online, digitaal en op papier. Dat is prettig voor u, want vaak komt nergens zoveel informatie bij elkaar als op het secretariaat. U stuurt ons uw aanvraag, wij doen direct een transparante prijsopgave, waarna wij met uw akkoord direct de juiste mensen uit ons wereldwijde team inzetten om u tijdig te bedienen.

Benieuwd hoe wij voor elk document het juiste team van marktexperts, vertalers en copywriters samenstellen, om uw tekst in de juiste taal, toon en terminologie aan u te leveren? Met een kosteloze pilot leert u vrijblijvend hoe onze service bijdraagt aan een nog efficiëntere werkdag.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.