Als vastgoedexpert die internationaal of met buitenlandse partijen werkt, zorgt duidelijke en overtuigende informatie voor efficiëntie en succes. Wij verzorgen het in elke taal.

Vastgoed


Als vastgoedexpert gaat uw werk met waardevolle objecten en portfolio’s gepaard met de nodige documentatie in diverse disciplines. Bent u internationaal actief, of heeft u te maken met buitenlandse kopers of andere partijen in de Nederlandse markt? Dan is deze informatie vaak ook nodig in andere talen. Founding Language verzorgt dit.

Sinds 2009 rekenen wij gerenommeerde vastgoedpartijen in binnen- en buitenland tot onze klantenkring. Met experts in diverse specialisaties in ruim 40 landen, werken wij voor hen aan het optimaliseren, vertalen en lokaliseren van bedrijfsdocumentatie. Uiteraard zijn wij taalkundig, maar onze kennis van de vastgoedmarkt en het internationale bedrijfsleven is wat ons echt onderscheidt.

Hiermee verzorgen wij individuele teksten, maar bewaken wij ook uw uniformiteit en internationale profilering als geheel. Door de zakelijke zijde te begrijpen en uitermate proactief te werken, helpen wij u om uw doelen te bereiken waarvoor tekst uiteindelijk maar een middel is.

Uitvoerend werken wij onder meer aan commerciële, inhoudelijke, technische, juridische en notariële informatie, verband houdende met de verkoop, exploitatie en het beheer en onderhoud van objecten. Binnen de specifieke context en doelstelling van elk document, zorgen wij dat uw belangen in elke taal optimaal worden behartigd.

Nieuwsgierig? Probeer eens een pilot op onze kosten. Of maak laagdrempelig kennis met ons. U bereikt ons op 078-6119999.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.