Internationale groei in het MKB is prachtig, maar ook complex door andere talen en culturen. Met Language MKB, brengt u de kracht van uw bedrijf in elk land sterk over.

Language MKB


Founding Language draagt bij aan het internationale succes van bedrijven. Wij vertalen en lokaliseren hun bedrijfsteksten in elke taal en voor iedere afdeling en expertise. Zo maken zij een betere indruk op hun buitenlandse relaties. Wij werken veel voor grote bedrijven, maar richten ons ook op de motor van de economie, met Language MKB.

Essentie

Door de grotere fysieke afstand, baseren uw relaties in het buitenland hun indruk van uw bedrijf nóg meer op wat zij lezen. In uw bedrijfsteksten komen de kracht, boodschap en waarde van uw bedrijf tot uiting. Als uw buitenlandse doelgroepen en contactpersonen deze informatie in hun eigen taal en culturele kaders kunnen lezen, is de impact hiervan vele malen groter. Om dit te bereiken, hebben wij wereldwijd de beste taal- en marktexperts beschikbaar die uw teksten vertalen en bijschaven naar lokale kaders.

Uitdaging

Goede mensen kosten geld. Grotere bedrijven hebben het budget voor de allerbeste oplossingen. Zij betalen meer en krijgen meer, maar omdat hun investering per medewerker veel lager ligt, zijn zij per saldo toch goedkoper uit. Deze hoogwaardige oplossingen zijn dus erg waardevol voor het MKB, maar liggen financieel vaak buiten bereik.

Oplossing

Language MKB biedt een grootzakelijk niveau aan dienstverlening, tegen een MKB-tarief. Met onze reputatie, volumes en relaties, bedingen wij lagere tarieven bij onze vertalers, copywriters, markt- en vakexperts. Voor elke opdracht selecteren wij efficiënt de juiste experts, die ervoor zorgen dat uw documentatie in andere talen een optimale impact heeft.

De praktijk

Language MKB is beschikbaar voor bedrijven tot 75 medewerkers of € 10 miljoen omzet. In een intakegesprek inventariseren wij uw vertaalbehoefte, daarna voeren wij uw eerste opdracht uit. Hierna kunt u gebruik blijven maken van dit scherpe aanbod voor al onze vertaal- en lokalisatiediensten.

Resultaat

Overtuigende communicatie maakt het verschil. Door uw bedrijfscommunicatie met Language MKB voordelig hoogwaardig te laten vertalen en lokaliseren, helpen wij u om uw buitenlandse lezers optimaal te overtuigen. Met een proactieve partner die bijdraagt aan uw internationale succes, wordt de wereld veroveren een stuk eenvoudiger.

Voor de tarieven en voorwaarden van Language MKB, belt u naar 078-6119999. Uw persoonlijk adviseur staat voor u klaar.