Uw bedrijfsteksten moeten ook in andere talen uw boodschap helder overbrengen. Dit bereiken de experts bij Founding Language voor u, op basis van uitstekende kennis van uw markt en expertise.

Markt- en vakexperts


Uw organisatie streeft naar maximale resultaten in de buitenlandse markt(en) waarin u opereert. Veel draait daarbij om beeldvorming en communicatie. Met krachtig vertaalde en gelokaliseerde bedrijfsdocumentatie maakt u een optimale impact in het buitenland. Founding Language verzorgt dit voor u, in elke taal, markt en op maat voor elke afdeling.

Hiervoor is uitstekende kennis nodig van uw bedrijf, markt, doelen, belangen en de context van elk uniek document. Uw persoonlijk adviseur stuurt daarom onze zorgvuldig geselecteerde markt- en vakexperts in ruim 40 landen aan. Met de juiste linguïstische en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, brengen zij uw boodschap ideaal over in elke cultuur en taal.

Zo wint u het vertrouwen dat nodig is om te slagen, overal ter wereld. Benieuwd hoe het wereldwijde netwerk van Founding Language ook kan bijdragen aan uw internationale succes? Vraag dan nu een kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.