Het Midden-Oosten is een regio van superlatieven, ook qua kansen voor uw onderneming. Door de taal van uw relatie te spreken krijgt u veel gedaan. Op papier verzorgt Founding Language dit voor u.

Midden-Oosten


Veel ondernemingen richten zich op deze lucratieve regio. Het niveau ligt hoog, in het Engels kunt u vaak terecht, maar de culturele contrasten zijn enorm. Een benadering in de lokale taal(variant) voegt significante waarde toe. Founding Language zorgt voor sterk vertaalde en gelokaliseerde bedrijfscommunicatie. Zo overtuigt u deze wezenlijk anders denkende relaties, net zo goed als in uw thuismarkt.

Projectplannen, handleidingen, websites en contracten, bij zaken doen komen teksten kijken. Door met de juiste intonatie en zakelijke inzichten, in hun eigen taal in te spelen op de culturele kaders van uw relaties, bereikt u betere en snellere resultaten. Dit is wat de lokale taal-, vak- en marktexperts bij Founding Language voor u realiseren. Met een bewezen werkmethodiek, maken wij het Midden-Oosten makkelijker voor u, voor elke afdeling in uw bedrijf.


Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.