Werken in Down Under is fascinerend, maar het tijdsverschil is lastig. Schriftelijk excelleren in de lokale taal en kaders maakt dan al het verschil. Hiervoor vertrouwt u op Founding Language.

Oceanië


De robuuste economieën in Australië en Nieuw-Zeeland bieden legio kansen voor uw onderneming. De grote afstand en tijdverschillen betekent dat u veel schriftelijk communiceert. Omdat sterke documentatie u helpt uw doelen te bereiken, zijn uw teksten voor de Nederlandse markt precies op maat geschreven. Door Founding Language uw zakelijke teksten te laten vertalen en lokaliseren, raakt u ook in Oceanië precies de juiste snaar bij uw lokale doelgroep.

Van website tot projectdocumentatie en technische specificaties, onze lokale taal-, vak- en marktexperts lokaliseren uw online en offline publicaties. Met een unieke, bewezen methodiek, helpen wij u de lezer te overtuigen van de kracht en boodschap van uw onderneming. Zo dragen wij ontzorgend en proactief bij aan uw internationale groei, voor elke afdeling en expertise.


Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.