Een passie voor taal en het internationale bedrijfsleven. Gedreven door resultaat- en klantgerichtheid, om het verschil te maken in uw internationale succes. Welkom bij Founding Language.

Over ons


Wat is mooier dan te kunnen zeggen ‘dat project, in dat land, dat waren wij’. Internationaal ondernemen voegt een bijzondere dimensie toe aan elk bedrijf en biedt, zeker in een exportland als Nederland, enorme groeikansen. Wel kan werken in en met het buitenland complex zijn. De mensen waarmee u werkt spreken niet alleen andere talen, maar hebben ook volstrekt andere culturen en referentiekaders. Hier goed op inspelen speelt een bepalende rol in uw succes.

de kern

De afstand naar uw buitenlandse klanten en stakeholders is groter. Hun indruk van uw bedrijf wordt dus nóg meer bepaald door wat zij van u lezen. Elke tekst wordt zo een gezichtsbepalend visitekaartje en daarmee een kritieke component voor uw internationale groei. Met krachtig vertaalde documentatie die is bijgeschaafd naar lokale standaarden, vindt u maximale aansluiting bij uw buitenlandse lezers. Daarom vertaalt en lokaliseert Founding Language uw internationale documenten.

Team

Elke afdeling in uw bedrijf, communiceert om uiteenlopende doelstellingen met het buitenland. Dit vereist uiteenlopende expertise in ons team en gedegen kennis van uw bedrijf. U krijgt daarom altijd een persoonlijk adviseur die de internationale handel kent. Voor uw bedrijf stuurt hij/zij ons wereldwijde team aan van copywriters, vertalers, markt- en vakexperts en projectmanagers. In ruim 40 landen spannen onze mensen zich in voor ons gezamenlijke doel: uw internationale succes.

Klanten

Wij werken voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen die overal ter wereld opereren. Veel van onze klanten zijn multinationals die in tientallen landen actief zijn, terwijl ook specialisten in het MKB die hun oplossingen exporteren vaak op ons vertrouwen. De markten waarin onze klanten werken lopen sterk uiteen, wat hen bindt is de drang naar internationaal succes en groei. In Founding Language vinden zij een ideale partner voor hun meertalige communicatie.

Werk

Tekst is onze core business, maar ook slechts een middel om uw doelen te bereiken. Onze methodiek is dus gebaseerd op de doelen van u als onze klant. Daarbij hoort een individuele benadering voor de diverse expertisevlakken in de commerciële, operationele en facilitaire delen van uw bedrijf. Met geoptimaliseerde processen op elk aspect van ons werk, leveren wij voor een grote verscheidenheid in klanten, markten en kennisgebieden, hoge volumes aan kwalitatief werk.

kennismaken

Op onze website leest u in grote lijnen over onze methodiek en aanpak, maar zelf ervaren levert natuurlijk de beste inzichten op. Daarom kunt u met een vrijblijvende pilot op onze kosten kennis met ons maken, om zelf een indruk te krijgen en te evalueren hoe wij ook voor uw onderneming het verschil kunnen maken in internationale groei.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze klanten? Dan staan wij u graag bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.