In multidisciplinaire projecten, vertalen en lokaliseren wij teksten voor onze wereldwijde partners. U levert uw expertise, wij de onze, in een samenwerking die efficiënt leidt tot hoogwaardige resultaten.

Partners


Webdevelopers, grafische partijen, marketingbureaus en andere (keten)partners in binnen- en buitenland. Founding Language werkt dagelijks voor en met deze partijen in het gezamenlijk belang: het stimuleren van het internationale succes van onze gezamenlijke klanten, of uw eindklanten.

Om naadloos met deze partijen te kunnen samenwerken, hebben wij uitgebreide kennis van de processen, systemen en applicaties waarmee zij werken. Van InDesign tot CMS systemen, allerhande grafische formats en digitale bestanden met uiteenlopende extensies, Founding Language heeft de know-how die onze samenwerking soepel maakt.

Op wereldwijde schaal worden wij daarom regelmatig ingehuurd door gerenommeerde en specialistische partijen, of werken wij als ketenpartners samen voor een gezamenlijke klant. Wij verstaan ons eigen vak, lokaliseren elke soort tekstuele content soepel en efficiënt in elke mogelijke taal, en spreken uw taal én die van de eindklant afdoende om garant te staan voor een vruchtbare samenwerking, uitstekende resultaten en tevreden (eind)klanten.

Bent u als potentiële partner benieuwd naar wat wij in ruim 40 landen, in elk voorkomend format, voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-6119999, onze Partner Manager staat voor u klaar.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.