Samenwerken is mensenwerk. Bij Founding Language krijgt u daarom een persoonlijk adviseur. Werken met iemand die het snapt is niet alleen erg prettig, het boekt ook de beste resultaten.

Persoonlijk adviseur


Resultaat bereiken met externe partners is een samenspel. Wij vullen uw interne kennis aan met onze expertise van vertalen en lokaliseren in elke taal. Zo behaalt u op basis van een optimale indruk de beste resultaten bij uw internationale relaties. Uw persoonlijk adviseur biedt u daarbij korte lijnen, duidelijke communicatie, gemak en praktisch advies in tal van situaties.

Met ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, zet deze proactieve sparringspartner ons wereldwijde netwerk van markt- en vakexperts in ruim 40 landen direct voor u aan het werk. Uw persoonlijk adviseur kent de ins en outs van uw bedrijf, is bereikbaar en betrokken en legt verantwoording aan u af. Dit leidt tot een prettige samenwerking met uitstekend resultaat, terwijl uw werk zorgelozer en effectiever wordt.

Zo draagt onze gestroomlijnde dienstverlening integraal bij aan uw internationale resultaten. Zelf ervaren hoe? Vraag dan nu een kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.