Geen tijd voor de hele website? Op deze pagina leest u over de kern van ons profiel en onze waarde voor u als klant.

Bedrijfsprofiel


Als tekstpartner voor het internationale bedrijfsleven ondersteunen wij onze klanten met hun meertalige communicatie. Deze zakelijke teksten optimaliseren, vertalen, lokaliseren en publiceren wij in elke mogelijke taal en expertise. Vaak verzorgen wij dit bedrijfsbreed en geven wij daarbij strategisch advies over het hoofdstuk internationale communicatie.

Founding Language heeft een wereldwijd team van excellerende, meertalige mensen in tal van disciplines. Zij werken met uitgekiende processen in een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Zo bieden wij onze klanten hogere slagingspercentages in de internationale markt en behalen zij internationale commerciële en operationele doelstellingen sneller en eenvoudiger.

Hoewel meertaligheid dus een deel van ons werk beslaat en wij enige overlap hebben met vertaalbureaus, zijn wij toch een ander type onderneming. Het taalkundige is voor ons een basisvoorwaarde, maar wij onderscheiden ons inhoudelijk. Wij dragen bij met onze verregaande kennis van internationale handel, uiteenlopende markten en vakinhoudelijke materie.

De kern

Uiteraard is communicatie van grote invloed op de bedrijfsresultaten van elke onderneming. Elk bedrijf denkt daarom na over hoe optimaal te communiceren: commercieel voor de beste verkoopresultaten, operationeel voor een kwalitatieve en zo efficiënt mogelijke levering en zo op meer bedrijfsaspecten voor elk hun eigen redenen en doelen.

In een internationale context wordt dit aspect complexer. Contactpersonen uit andere landen spreken andere talen, hebben andere culturele (handels)kaders en een eigen definitie van normaal en optimaal. Internationaal net zo goed presteren als in het thuisland vereist dus aanpassing. Founding Language weet hoe en helpt hierbij.

De kracht van tekst

Waar tekst per definitie al een grote rol speelt in de algehele communicatie, neemt dit in internationaal verband verder toe door grotere fysieke afstanden, taalbarrières en tijdsverschillen. Daarom richt Founding Language zich specifiek op dit aspect van de bedrijfsvoering. Door gerichte bedrijfsteksten aan te bieden in de taal en referentiekaders van uw internationale contactpersonen, realiseren wij een concrete groei in goodwill, overtuigingskracht en efficiëntie in deze samenwerkingen.

Concreet

Elke afdeling binnen uw internationale organisatie communiceert om eigen redenen met het buitenland. Hoewel elk project hiermee een eigen aanpak vereist, hebben wij alle individuele componenten beschikbaar om na een korte intake vlot de juiste maatwerkaanpak te formuleren. Zelfs voor de grootste projecten presenteren wij vaak al binnen enkele uren een plan. Daaraan verbinden wij de juiste mensen in de juiste landen die de taal en specifieke materie vlekkeloos beheersen.

U wordt geheel ontzorgd, maar houdt wel de controle. Daarbij kunt u structureel rekenen op werk dat exact aansluit op de behoefte en een proactieve partner die betrokken is bij u en uw bedrijf. Dit leidt tot prettige en productieve samenwerkingen op de lange termijn, waarbij het kostenaspect geheel wordt gerechtvaardigd door de resultaten die wij u helpen te behalen.

Nieuwsgierig?

In persoonlijke gesprekken blijken vaak interessante inzichten. Daarom nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend het gesprek met ons aan te gaan en mogelijke raakvlakken te ontdekken. Bel ons op 078-6119999, of stuur een e-mail naar info@founding-language.com.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.