Hier leest u de kern van ons profiel en onze waarde voor u.

Wie zijn wij


Als internationale onderneming bouwt u ook in het buitenland op uw kwaliteit en dienstverlening om succesvol te zijn en te groeien. Toch is het overbrengen van uw waarde op uw buitenlandse stakeholders niet altijd eenvoudig. Dit is de afstand die Founding Language u helpt te overbruggen. Wij verzorgen uw tekstuele bedrijfsprofilering in andere talen.

Sinds 2009 ondersteunen wij multinationals en MKB’ers om hun boodschap internationaal net zo goed over te brengen als in hun thuismarkt. Dit doen wij door teksten in uw eigen taal te optimaliseren, door deze in andere talen te vertalen en te lokaliseren en door tactisch-strategisch advies te geven over efficiënte werkwijzen in dit verband.

De kern

In een internationale organisatie heeft elke afdeling die met het buitenland communiceert eigen doelstellingen, eigen materie en een eigen context. Met experts in ruim 40 landen die naast meertalig ook ervaren zijn in specifieke markten en vakgebieden, leveren wij hiervoor het nodige maatwerk terwijl wij bedrijfsbreed de uniformiteit waarborgen.

Zo dragen wij bij aan nog betere internationale resultaten van uw bedrijf, met hogere commerciële slagingspercentages, meer operationele efficiëntie, een betere kwaliteitsperceptie en een beheersbare en voordelige wereldwijde documentenstroom waarmee uw team haar handen vrijhoudt voor kerntaken.

De noodzaak

De perceptie die uw stakeholders hebben van uw bedrijf is uiteraard van kritiek belang. In een internationale context leunt u door grotere afstanden en tijdsverschillen automatisch meer op wat men leest van uw bedrijf. Dit is door taalbarrières en andere culturele (handels)kaders echter complexer op hen over te brengen.

Daarom richten wij ons specifiek op dit deel van uw bedrijfsvoering: het gericht aanbieden van bedrijfsteksten in de taal en referentiekaders van uw internationale stakeholders, om zo uw internationale potentie volledig te benutten.

De praktijk

Wij lijken enigszins op een vertaalbureau, maar dragen met onze verregaande kennis van de internationale markt wezenlijk meer bij. Door de ‘business’ als uitgangspunt te nemen en (meertalige) teksten tactisch-strategisch in te zetten, nemen wij onze klanten werk uit handen en dragen wij bij aan het oplossen van de veelvoorkomende bottleneck van stroevere internationale samenwerkingen.

De praktische samenwerking met ons is eenvoudig. Wij zijn bereikbaar en benaderbaar, staan u gevraagd en ongevraagd bij met advies als wij denken dat het beter kan. Voor elke tekst, in elke context, schatten wij in wat de ideale en meest kosten-efficiënte route is. Dit leggen wij voor, waarna u beslist en wij het afgesproken resultaat op het juiste moment bij u bezorgen.

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend het gesprek met ons aan te gaan, om samen te ontdekken welk verschil wij voor uw organisatie en u persoonlijk kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 078-6119999 of via ons contactformulier.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.