Duidelijke afspraken vormen een sterk fundament voor een goede samenwerking. Een Raamovereenkomst met Founding Language biedt u deze basis en de grip die uw werk makkelijker maakt.

Raamovereenkomst


Heeft uw organisatie een terugkerende vertaalbehoefte, waarin (diverse) medewerkers met enige regelmaat online, digitale en/of offline teksten laten vertalen? Dan biedt een Raamovereenkomst met Founding Language u grip, efficiëntie en eenvoud voor uw gehele vertaalproces: voor elk document, elk expertisevlak en in elke mogelijke taal.

In een Raamovereenkomst worden alle aspecten van onze samenwerking vastgelegd. Onze bereikbaarheid, tarieven, het facturatieproces en bevoegde medewerkers worden uniform afgesproken. Zo kunnen uw en onze medewerkers zich tijdens projecten concentreren op de belangrijke inhoud, en dat draagt bij aan kwaliteit en efficiëntie. Om u nog meer grip te bieden, verzorgen wij als onderdeel van uw Raamovereenkomst ook periodieke rapportages met alle relevante informatie.

Werkt u al samen met Founding Language? Neem dan contact op met uw persoonlijk adviseur voor meer informatie. Nog geen klant? Leer onze waarde voor uw internationale communicatie dan kennen met een kosteloze pilot.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.