Maatwerk voor elk document en de context die daarbij hoort, voor een optimale impact in elke taal. Slimme processen en mensen met vakkennis maken dit mogelijk voor u.

Service op maat


Founding Language levert vertalingen en lokalisaties van alle online en offline teksten waar uw bedrijf mee werkt. Zo dragen wij bij aan uw internationale doelen en succes. Binnen dit kader bestaan talloze variaties aan documenten, publicaties en expertises. Een aanbesteding in Iran werkt immers anders dan projectbeheer in Frankrijk.

Om op elke casus feilloos antwoord te geven, zijn onze interne processen vlijmscherp afgesteld. Uw persoonlijk adviseur kent uw bedrijf, elk scenario maakten wij al eerder mee. Zo kunnen onze markt- en vakexperts u maatwerk bieden. Context is daarbij het toverwoord. Voor wie is de tekst in welke taal bedoeld? Wanneer moet het af zijn? Wat zijn de nuances?

Founding Language biedt u zo efficiënt en met wereldwijde dekking antwoorden op maat voor elke situatie, met oplossingen die zijn gericht op het behalen van uw doel in elke specifieke context. Zelf ervaren hoe? Vraag dan nu een pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.