Werken met de V.S. en Canada spreekt tot de verbeelding, maar is complexer dan het lijkt. Eenvoudiger wordt het als u informatie in de kaders van de lezer aanbiedt. Dit verzorgt Founding Language.

V.S. en Canada


Om optimale resultaten te behalen uit samenwerkingen in de V.S. en Canada is soepele communicatie nodig. De taal- en tijdsverschillen zijn te overbruggen, maar de mentaliteit, communicatieve nuances en culturele kaders zijn complexer te doorgronden. Door uw bedrijfsteksten door Founding Language te laten lokaliseren, komt uw boodschap doeltreffend over.

Onze taal-, vak- en marktexperts in de Noord-Amerikaanse regio’s interpreteren uw offline en online publicaties, documenten en materialen. Door deze in de juiste taalvariant en zakelijke context te vertalen en lokaliseren, zorgen zij voor een ideale impact op uw lokale lezer. Zo helpen wij u om uw internationale doelen te bereiken, op maat voor elke bedrijfsexpertise.


Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Language ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.