Onze lokale mensen kennen de behoeften van uw lokale klanten en relaties. Zo helpen wij u wereldwijd om de kracht en boodschap van uw bedrijf ideaal aan elke doelgroep te communiceren.

Wereldwijde dekking


Uw onderneming streeft naar optimale resultaten in één of meerdere buitenlandse markten. Communiceren in de taal én toon van uw lokale doelgroep en contactpersonen draagt hieraan bij. Founding Language vertaalt en lokaliseert daarom uw bedrijfsteksten. Om ook de kleinste nuances op maat over te brengen, is ons uitgangspunt ‘lokale zaken, lokale mensen’.

In ruim 40 landen, op elk continent, werken onze teams van vertalers, copywriters, markt- en vakexperts aan uw online en offline teksten. Zij interpreteren de boodschap en waarde van uw bedrijf en brengen deze krachtig over in de lokale taal en culturele kaders. Met de ideale impact die u zo bereikt op uw relaties, dragen wij bij aan uw internationale resultaten.

Zelf ervaren hoe uw persoonlijk adviseur ons wereldwijde team direct voor u kan inzetten? Vraag dan nu een pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.