Als marktleider in de gevestigde elektriciteitsmarkt, staat Alfen ook vooraan in de nieuwe wereld van elektrische voertuigen. Founding Language helpt hen daarin wereldwijd te slagen.

Een marktleider verder helpen groeien


Alfen is de Nederlandse marktleider in transformatorstations en levert ook energieopslagsystemen, stationsautomatisering en elektriciteitsnetwerken. Deze innovatieve onderneming lanceerde in 2008 ook dochterbedrijf ICU Charging Equipment. Dit bedrijf ontwikkelt en levert een compleet, hoogwaardig portfolio aan laadpunten voor elektrische voertuigen in heel Europa.

casus

Beide bedrijven werken met en voor uiteenlopende klanten en relaties in diverse landen. Het doel is om de unieke kracht en oplossingen van Alfen en ICU Charging Equipment in elk land optimaal te communiceren. Het vertaalproces liep goed, maar er ontstond behoefte aan een partij die echt kon helpen om in elke uiting een ideale impact te maken op lokale lezers.

realisatie

In Founding Language werd een partner gevonden die de integrale aanpak en kennis van internationale handel bood die men zocht. Al snel ontstond een zeer prettige samenwerking, waarbij wij diverse afdelingen in beide bedrijven ondersteunen door onder meer websites, handleidingen, beleidsdocumenten, servicecontracten en offertes voor hen te vertalen en lokaliseren.

resultaat

Alfen en ICU Charging Equipment voelen zich internationaal gesteund door een partij die de uniformiteit bewaakt, maatwerk biedt voor elke expertise en proactief meedenkt naar optimale resultaten. Alle internationale teksten, ontvangen zij van ons in de juiste talen, termen én intonatie. Zo hebben buitenlandse relaties een natuurlijke leeservaring die het vertrouwen voedt. Dit draagt bij aan het ultieme doel: nóg betere internationale resultaten voor Alfen en ICU Charging Equipment.

Ook bij Founding Language waarderen wij de samenwerking met de professionals bij deze bedrijven bijzonder. In elk contact, advies en elke opdracht, leveren wij graag een positieve bijdrage aan deze hoogwaardige ondernemingen. Bent u ook benieuwd naar onze meerwaarde voor uw internationale zaken? Vraag dan nu een kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.