GEBA Trans laat wereldwijd een optimale indruk achter voor haar klanten met slimme, multimodale logistieke oplossingen. Founding Language doet hetzelfde voor GEBA Trans, maar dan in termen van tekstuele presentatie.

Logistieke precisie in meerdere talen


GEBA Trans biedt flexibele logistieke oplossingen voor grote en kleine klanten. In hun oplossingen staan niet de manier van transporteren of specifieke processen centraal, maar draait alles om de klant. Van en naar elk continent, over de weg, het spoor, het water of door de lucht, met warehousing en freight management oplossingen, biedt GEBA Trans Total Care.

GROEI

Door de klantgerichte aanpak van GEBA Trans, die uitermate goed ontvangen wordt, is bedrijfsgroei vrijwel een constante voor dit bedrijf. Voor steeds meer klanten en in steeds meer landen verzorgt GEBA Trans vanuit haar vestigingen in Venlo en Rotterdam optimale logistieke oplossingen. Daarbij komt natuurlijk ook een factor internationale communicatie kijken.

SAMENWERKING

In 2014 ontstond bij GEBA Trans de behoefte om hun buitenlandse relaties nog beter te bedienen, door hun website ook in andere talen toegankelijk te maken. De keuze voor de uitvoer viel op Founding Language, op basis van onze proactieve houding, kennis van de internationale handel en van de logistieke markt. Na afronding van dit project ontstond een prettige, jarenlange samenwerking waarin wij GEBA Trans structureel bijstaan in elk aspect van hun internationale communicatie.

RESULTAAT

De meertalige website wordt in binnen- en buitenland zeer positief ervaren. De toegankelijkheid voor bestaande en nieuwe buitenlandse klanten en partners, die door de tekstlokalisatie in hun eigen handelskaders worden aangesproken, roept vertrouwen op. Founding Language spande zich voor GEBA Trans in de afgelopen jaren ook in voor het vertalen en lokaliseren van onder meer beursmaterialen, klantbrieven, brochures, nieuwsartikelen en persberichten, vragenlijsten, juridische voorwaarden en leverancierscommunicatie.

Van het Engels, Frans en Duits, tot het Roemeens, Pools, Spaans, Bulgaars, Hongaars en het Russisch, onafhankelijk van de taal waarin wij voor GEBA Trans werken, rekenen zij op dezelfde Total Care die zij aan hun eigen klanten bieden. Zo blijft deze jarenlange samenwerking tussen twee bedrijven voor wie een extra stap voor de klant zetten een natuur is, steeds leiden tot uitstekende resultaten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde die wij voor bijvoorbeeld uw logistieke onderneming of afdeling kunnen hebben? Vraag dan vandaag een kosteloze pilot aan om zelf te ervaren hoe Founding Language kan bijdragen aan uw internationale succes!


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.