Twee bedrijven die innoveren, betrokken bij hun klanten zijn en staan voor internationale groei op langere termijn. TripleA Networks en Founding Language passen uitstekend bij elkaar.

TripleA Networks groeit door


Tijdelijke en permanente (mobiele) netwerkverbindingen voor telecomproviders en masteigenaren, op elke locatie, voor elk doel. Daarin is TripleA Networks een leider in Nederland. Voor evenementen, festivals en andere locaties, leveren zij oplossingen van plan tot zendmastinstallatie, warehousing, inspecties, onderhoud en certificeringen.

groei

Met vrijwel alle grote telecomproviders en masteigenaren in Nederland als klant, blijft het succes van TripleA Networks ook in het buitenland niet onopgemerkt. Na de eerste internationale projecten, volgde ook hier al snel een mooie groei. Om deze klanten optimaal te bedienen, werd een nieuwe website gerealiseerd waarvoor meertaligheid een vereiste was.

realisatie

Als expert weet TripleA Networks expertise op waarde te schatten. Daarom werd Founding Language voor dit project aangetrokken als kennispartner. In een zorgeloze uitvoer, vertaalden en lokaliseerden wij de volledige websitecontent in het Engels en het Duits en werd deze, om de klant geheel te ontzorgen, ook ingevoerd in het CMS-systeem.

resultaat

Het resultaat is een inspirerende online uitstraling die getuigt van innovatie en leiderschap. Dit helpt TripleA Networks om het vertrouwen van internationale klanten nog beter te winnen. Zo wordt resultaat bereiken eenvoudiger, in de wetenschap dat Founding Language ook klaar staat om offertes, projectplannen, vergunningen en andere zaken in elke taal te leveren; op een wijze die maximaal aansluit bij de eisen en verwachtingen van de buitenlandse contactpersonen van TripleA Networks.

Natuurlijk is Founding Language er trots op om bij te mogen dragen aan het internationale succes van TripleA Networks, een innovatieleider die haar kracht nu ook buiten de landsgrenzen bewijst. Bent u ook benieuwd naar de meerwaarde die wij voor uw internationale zaken kunnen hebben? Vraag dan nu een kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT?

Ervaar onze waarde in de praktijk met een vrijblijvende pilot op onze kosten. In drie heldere stappen leert u ons kennen. Doet u net zo’n uitstekende indruk op als onze huidige klanten? Dan staan wij u graag structureel bij in het behalen van uw internationale doelen.